INFORMÁCIÓ ÉS AJÁNLATKÉRÉS
INFORMATION AND QUOTATION
Vissza

Kav homeAJTÓK

Standard megoldások, Schüco és Reynaers elemekbő
Megszokott szélesség és magasság
Felületkezeléssel egyedi, izgalmas külső
Hagyományos működtetés, vasalati módok, kilincsek
Ajtók
Schüco ADS 70
Ajtók
Schüco ADS 75
Ajtók
Schüco ADS 90
Ajtók
Reynaers Masterline 8 Ajtók
Ajtók
Reynaers Masterline 10 Ajtók
Vissza
01
Ajtók
Bővebben
Ajtók

E termékkörben a hagyományos alumínium bejárati ajtók és portálszerkezetek találhatók. Ezeket a főbb rendszergyártó beszállítóink (Reynaers és Schüco) által meghatározott szélességi-, magassági- és súlyhatárok betartásával alkotjuk meg. Az alkatrészek felhasználásával mérnökeink olyan tervezői és végfelhasználói szabadságot biztosítanak Önnek, mint talán senki sem. Többet adunk, mint a versenytársaink, hiszen jól ismert és kipróbált alkatrészekből, megbízható és tapasztalt cég állítja elő a terméket, a KAV-ra jellemző magas minőségben és mérnöki precizitással. Saját gyártóüzemünk, üzemünkben és budapesti irodánkban működő mérnök csapataink, felkészült saját beépítő gárdánk záloga a jól elvégzett munkának.


Lehetősége van túllépni a szokásos kötöttségeken. Saját ragasztott technológiás és/vagy üveg optikás terméket, különleges vasalású és mozgatású kapukat is tervezünk, gyártunk. Amennyiben speciális működtetésű üvegpanelt vagy kaput szeretne, csak jelezze és küldünk tervezési árajánlatot. Tervünk elfogadása után ezeket a különlegességeket le is gyártjuk, de itt külön árazással, szakmérnök időkkel és gyártási felárakkal kell számolni.

 

Lehetőség van a portál szerkezetekben bármilyen hőszigetelő üvegpanel elhelyezésére, mint például:

 

  • Betekintést gátló üveggel kombinált rétegrendekben
  • Napvédő bevonatos üveggel kombinált rétegrendekben
  • Biztonsági (ESG, VSG) rétegrendek RC minősítésekkel is (ez utóbbi esetben a profil,vasalat és beépítési csomópontok is minősítés szerintiek)
  • Hangszigetelő üveggel kombinált rétegrendekben (ez esetben a profil és a beépítési csomópontok is változhatnak)
  • Üvegrétegek között motoros reluxa elhelyezés (gyártói mérethatárok betartásával)

 

Mi fontos még a bejárati ajtók mellett? A beépítés minősége és szervezettsége. Saját beépítő csapatunk garantálja a telepítéskor szükséges odafigyelést és biztosít megfelelő karbantartási valamint szerviz szolgáltatást. 

 

További lehetőségként felületkezelési vagy mezőkitöltési különlegességekkel is szolgálhatunk. Vezérelt motoros zárnyitás, motoros ajtószárny nyitás, hidraulikus és elektrohidraulikus ajtócsukók telepítését és beüzemelését is vállaljuk. Az ún. technikai ajtókat alkotó tanúsított termékek (tűzgátló, hő- és füstelvezető, pánik) gyártására is van a KAV-nak jogosultsága. Egyéb speciális vasalatok telepítésére is van lehetőség, de ezek tervezését és megvalósítását egyedi mérnök óradíj felszámolása mellett tudjuk elvégezni.

maximális szárny-méretek
hagyományos vasalatok, kiegészítők
fokozott biztonság
kav home
AJTÓK
KAV nyílászárók