INFORMÁCIÓ ÉS AJÁNLATKÉRÉS
INFORMATION AND QUOTATION
Vissza
KAV Alumínium Nyílászárók
Kezdőlap > KAV Alumínium Nyílászárók

KAV Alumínium Nyílászárók

KAV Alumínium Nyílászárók

A KAV alumínium nyílászáró programja kínálja Európa vezető lakóépületi rendszergyártóinak, a SCHÜCO, REYNAERS, ALUPROF, CORTIZO és WICONA elemeiből készült alumínium nyílászárók teljes kínálatát. Ezeket a termékeket a megszokott látható vagy rejtett tok- és szárnykeretes megjelenésű formában telepítjük. KAV az összeállítás során gondosan betartja a precíz tervezési, gyártási és kivitelezési folyamatokat, minden termékkörre és üvegragasztási feladatra vizsgázott. Alumínium ablakok, ajtók és tolóajtók széles választékát kínáljuk, beleértve a beltéri és a homlokzati típusokat, valamint függönyfalakat és üvegtetőket. A lakóépületi szegmensben egyedülálló, 8 fős mérnökcsapatunk nyújt önnek segítséget az előkészítési-, tervezési és kivitelezési folyamatokban.

A homlokzati nyílászárók épületeink azon részei, melyekkel minden nap fizikai kontaktusba kerülünk. Miért érdemes családi házra és lakóépületi projektre sok évtizede bizonyított beszállítóktól és hazai szinten egyedülálló referenciákkal rendelkező gyártó kínálatából alumínium nyílászáró rendszert választani?

  • Tartós, masszív ablakok, ajtók
  • Könnyű kezelhetőség
  • Ellenálló, korróziómentes anyagfelhasználás
  • Széles körű variálhatóság – Fenntartható és környezetbarát megoldások
  • Kiváló ár-érték arány
  • Korszerű és modern
  • Piacvezető gyártó, egyedülálló referenciák, kiváló minőség, stabil szakmai és pénzügyi háttér, garanciák  Az alumínium ajtók, ablakok és tolóajtók az otthon értékálló, magas minőségű és korszerű megoldásai.

Alumínium nyílászárók KAV minőségben

Az alumínium nyílászárók megbízhatók és tartósak, könnyen kezelhetők és korróziómentes anyagból készülnek. Széles variációkat kínálnak, környezetbarát és fenntartható megoldásokat biztosítva. Az ár-érték arányuk kiváló, míg a korszerű és modern kialakításuk vonzó. KAV Home partnerként a piacvezető SCHÜCO, REYNAERS, ALUPROF, CORTIZO és WICONA cégekkel dolgozik együtt, akik alapanyagot és know-how-t szolgáltatnak.

Az alumínium nyílászáró profilrendszernek a gyártócégek minősége és képessége ad értéket, a KAV azonban egyedüli lakóépületi alumínium nyílászáró gyártó Magyarországon. A gyártó saját terméket tervez és gyárt a meglévő alkatrészekből, így teljes felelősséget vállal a márkája mögött. A KAV az ügyfelek számára a telepítés után is felelősséget vállal az általa gyártott termékekért.

Összefoglalva, a KAV nem csak ajtók, ablakok és tolóajtók szolgáltatója; mi vagyunk a kiválóság megtestesítői minden szempontból a vállalkozásunkban. Prémium termékeinktől az páratlan szolgáltatásunkig, mi állítjuk a mércét, Magyarországon és a világ szerte. Szeretettel meghívjuk Önt, hogy tapasztalja meg azt a különbséget, amit csak a KAV kínálhat. Tekintse meg a KAV rólunk menüt a további információkért.

Gyakran ismételt kérdések

Lépjen velünk kapcsolatba!

Amennyiben árajánlatot szeretne kérni vagy bármilyen kérdése adódik, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén, vagy írjon nekünk és mi hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot!