INFORMÁCIÓ ÉS AJÁNLATKÉRÉS
INFORMATION AND QUOTATION
Vissza
Acél nyílászárók KAV minőségben
Kezdőlap > Acél nyílászárók KAV minőségben

Acél nyílászárók KAV minőségben

KAV, mint vezető lakóépületi alumínium ajtó- és ablakgyártó Magyarországon, kiváló minőségű hőhidas és hőhídmentes acél ajtókat és ablakokat is kínál.

Az acél ablak és ajtó ma már a különleges lakóépületek kihagyhatatlan eleme. Legyen az új építés vagy felújítás, beltéri térelválasztás vagy külső homlokzati alkalmazás, az acél profilok eddig nem ismert lehetőséget nyújtanak. Partnereink a Jansen és a Forster kiváló minőségű acél ajtó és ablak megoldásokat kínálnak. A termékkategóriáikban megtalálhatók a lakóépületek és kommunális projektek számára egyaránt ideális nyílászáró rendszerek. Az alkotóelemei között a jól ismert függönyfalak és üvegtetők is fellelhetők, így nem kell beszállítót váltani ha nagyobb üvegmezők fogadása a feladat.

A hazai acél nyílászáró gyártó lakatos üzemek konfekcionálnak, azaz készre gyártanak egy márka alkatrészeiből. Az acél ablakot konfekcionáló cég felkészültsége, gyártókapacitása, a gépei minőségége és pontossága kiemelten fontos. Ugyanakkor a csapat tudásán, valamint szervezettségén múlik, hogy ez a termék valóban olyan jól fog-e működni, ahogyan azt egy mérnök annak idején megálmodta, és egy CAD szoftverrel lerajzolta.

Hasonlóan az alumíniumhoz, az acél nyílászáró profilrendszer értékét is a végtermék minősége adja, tehát nagyon gyártó specifikus a termék. Mivel az acél termékkörben jelentős a beltéri felhasználás, különösen fontos a hegesztési varratok és felületek tökéletessége, felületkezelése, a vasalatok minősége és a késztermék telepítése. A homlokzati nyílászárók épületeink azon részei, melyekkel minden nap fizikai kontaktusba kerülünk. Ne engedjen az elképzeléseiből, keressen olyan gyártót, aki képes és alkalmas ablakai valamint ajtói gyártására, telepítésére.

Egy épületen belül a felületkezelési minősége okán lehetséges alumínium és acél nyílászárókat vegyesen is alkalmazni. Több építész is alkalmaz alumínium nyílászárók között néha acél ajtót vagy ablakot is, keskeny megjelenési igény esetén. Tegye próbára képzeletét! Az alumínium és acél rendszerek vegyes alkalmazásával legyen teljes az épület használhatósága és megjelenése.

A technikai előkészítés és gyártás során garantáljuk a KAV-ra jellemző precizitást, amely a tervezés, gyártás és telepítés folyamatokat jellemez. A KAV acél ajtói és ablakai belső technikájukban, megbízhatóságukban, stílusukban és alkatrészeikben a prémium nyílászárók világát tükrözik. A beszállítóink által folyamatosan tesztelt komponensekből készült termékeket a KAV-ra jellemző magas minőségben és mérnöki precizitással állítjuk elő. Saját beépítő csapatunk garantálja a telepítéskor szükséges odafigyelést és biztosít megfelelő karbantartási valamint szerviz szolgáltatást.

Miért érdemes lakóépületre sok évtizede bizonyított beszállítóktól és hazai szinten kimagasló gyártó kínálatából acél nyílászárót is választani?

  • Hosszú élettartamú, masszív ablakok, ajtók
  • Könnyű kezelhetőség
  • Ellenálló, korrózióvédett felületkezelés bármilyen színben és felületi minőséggel (pl. struktúr felülettel)
  • Hegesztett és csiszolt kötések vannak, nincsenek látható illesztési hézagok
  • Széles körű variálhatóság, magas inercia, vékony profilok
  • Fenntartható és környezetbarát megoldások az előállítás és összeépítés gyártás során
  • Korszerű és modern, ugyanakkor az idősebb épületek korhű nyílászáróinak is anyaga lehet

Miért válassza a KAV-ot? Mert Magyarországon a lakóépületek piacvezető alumínium gyártója. Egyedülálló referenciák, stabil szakmai és pénzügyi háttér, saját beépítő csapat és garanciák biztosítják a tökéletes munkát. Az acél ajtók, ablakok az otthon értékálló, magas minőségű és korszerű megoldásai.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Amennyiben árajánlatot szeretne kérni vagy bármilyen kérdése adódik, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén, vagy írjon nekünk és mi hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot!