INFORMÁCIÓ ÉS AJÁNLATKÉRÉS
INFORMATION AND QUOTATION
Vissza

KAV Home Schüco ASS 77 PD

Vissza
01
Schüco ASS 77 PD
Bővebben
Schüco ASS 77 PD

Schüco PD keret nélküli tolóajtó rendszerek

A Schüco ASS 77 PD keret nélküli tolóajtó és üvegfalrendszer lehetővé teszi a tér teljes magasságában kialakított, padlótól mennyezetig üvegezett, fix vagy több lépcsőben eltolható légies szerkezetek megvalósítását. A keskeny profilok és a különféle időjárási viszonyokhoz optimalizált hőszigetelés az építésznek éppúgy, mint a megrendelőnek tökéletes megoldást biztosít.

Három alternatíva: Minden időjárási zónának megfelelő megoldások

Schüco ASS 77 PD.SI – Magasan hőszigetelt rendszer megoldások

A Schüco ASS 77 PD.SI (Super Insulation) lehetővé teszi nagy felületű tolóajtós rendszerek építését, melyek profilját a legmodernebb, húzva sajtolt, üvegszál erősítésű műanyagból készítik. Az új és legmodernebb alapanyagok, a felületkezelés egyedülálló hőszigetelést biztosítanak, Uw = 0,84 W / (m2K) -től felfelé. Ugyanakkor az elegáns tolószerkezet-megoldás a hatalmas üvegfelülettel a lehető legtöbb napfényt ereszti át.

Schüco ASS 77 PD.HI – Hőszigetelt rendszer megoldások

A Schüco ASS 77 PD.HI (High Insulation) rendszer könnyen használható, számtalan, eltérő kialakítási lehetőséggel és a lehető legnagyobb üvegfelülettel. Az alumínium és a különböző típusú műanyagok legoptimálisabb kombinációja kiváló hőszigetelést biztosít, Uw = 1,1 W / (m2K) -től felfelé.

Schüco ASS 77 PD.NI Hőszigetelés nélküli rendszer megoldások

A Schüco ASS 77 PD.NI (Non Insulation) rendszerrel az építészek kreatív megoldásokat adhatnak világos, napfényes tereknek. A nem szigetelt tolóajtós rendszerek, épületeken belül és meleg időjárási viszonyok esetében használhatóak, hőszigeteléssel Uw = 1,9 W / (m2K) -től felfelé.

Termék előnyei

– a tér teljes magasságában beépített üvegfelület a lehető legtöbb fényt engedi át miután a középső látszó profilszélesség akár 30 mm-től lehetséges, valamint rejtett tokprofilokat alkalmaz
– gombnyomásra gyors, zajmentes, kényelmes nyitás és zárás lokális és épületfelügyeleti távvezérléssel kapcsolótábla vagy kapcsoló segítségével. Figyelem, a motor nem szabadon futó!
– a tervezői szabadságot a számtalan variációs lehetőség biztosítja
– fogantyú nélküli kialakítás a design tiszta vonalvezetése érdekében
– rejtett, profilba beépített zár- meghajtó rendszer
– a vezérlés lehetséges ujjlenyomat-leolvasóval, hangfelismerés révén vagy tableten (mobiltelefonon) keresztül

Gyártás előnyei

– a tokba szerelt meghajtók karbantartása, ápolása bármikor lehetséges
– görgőcsere (roller replacement) a mozgó ajtószárny szétszedése (kivétele) nélkül
– a lehető legegyszerűbb üzembe helyezés Plug & Play csatlakozó dugóval

A Schüco ASS 77 PD tolóajtó rendszer panoráma design különlegessége a kapcsolódó pontok profiljainak keskenysége, és az épületszerkezethez rejtetten kapcsolódó külső keret. Ezen esztétikai szépségek mellett a rendszer könnyű kezelhetősége és biztonságossága szintén magas szinten lett megoldva. A profilba szerelt automatikus meghajtó- és zárrendszer maximális felhasználói kényelmet kínál. A rendszer még biztonságosabbá tétele érdekében az ujjbecsípődés elleni védelem mindegyiknél alapbeállítás, valamint kívánságra infravörös fény-függöny szerelhető fel a bejárat környezetének ellenőrzésére.

tolóajtók
SCHÜCO ASS 77 PD
KAV nyílászárók