INFORMÁCIÓ ÉS AJÁNLATKÉRÉS
INFORMATION AND QUOTATION
Vissza
*Hazai beszállítók visszajelzése alapján!

KAV Home

Általános alumínium nyílászárók
KAV Home
Árnyékolók
KAV Home
Tolóajtók
KAV Home
Ajtók
KAV Home
Ablakok
KAV Home
Függönyfalak
KAV HOME

A KAV HOME programban Európa legtapasztaltabb lakóépületi rendszergyártói – SCHÜCO, REYNAERS – elemeiből tervezünk és gyártunk alumínium nyílászárókat, melyeket megszokott formában, látható keretes, keret nélküli vagy üveg optikás megjelenéssel telepítünk. Az alumínium ablakkokat és ajtókat gyártó lakatos üzemek konfekcionálnak, azaz készre gyártanak egy márka alkatrészeiből. Az alumínium ablakot konfekcionáló cég felkészültségén, gyártókapacitásán, a gépei minőségén, pontosságán, a csapat tudásán, valamint szervezettségén múlik, hogy ez a termék valóban olyan jól fog-e működni, ahogyan azt egy mérnök annak idején megálmodta, kitalálta, és egy cél szoftverrel lerajzolta. Az alumínium nyílászáró profilrendszer értékét a végtermék minősége adja, tehát nagyon gyártó specifikus a termék.

 

A termékkörben megtalálhatók az alumínium ablakok és ajtók összes, a lakóépületi és a kommunális projektekben is keresett rendszertípusai. Az alumínium emelő-toló ajtók teljes rendszer variációja, a standard alumínium bejárati ajtók, valamint a függönyfalak és üvegtetők mindenki által ismert elemei. A KAV Home termékek belső technikájukban, megbízhatóságukban, stílusukban és alkatrészeikben a prémium nyílászárókra jellemző világot adják. Többet adunk, mint a versenytársaink, hiszen jól ismert és kipróbált alkatrészekből, megbízható és tapasztalt cég állítja elő a terméket, a KAV-ra jellemző magas minőségben és mérnöki precizitással.

 

A homlokzati nyílászárók épületeink azon részei, melyekkel minden nap fizikai kontaktusba kerülünk.

 

Miért érdemes családi házra és lakóépületi projektre sok évtizede bizonyított beszállítók kínálatából alumínium nyílászáró rendszert választani?

 

A hazai szinten egyedülálló referenciákkal rendelkező KAV az alábbi jellemzőkkel bír:

  • Tartós, masszív ablakok, ajtók 
  • Könnyű kezelhetőség 
  • Ellenálló, korróziómentes anyagfelhasználás 
  • Széles körű variálhatóság 
  • Fenntartható és környezetbarát megoldások 
  • Kiváló ár-érték arány 
  • Korszerű és modern 
  • Piacvezető gyártó, egyedülálló referenciák, kiváló minőség, stabil szakmai és pénzügyi háttér, garanciák.

 

Mi fontos még az ajtók és ablakok gyártása mellett? A beépítés minősége és szervezettsége. Saját beépítő csapatunk garantálja a telepítéskor szükséges odafigyelést és biztosít megfelelő karbantartási valamint szerviz szolgáltatást.

 

Alumínium nyílászárók prémium minőségben

 

A hazai alumínium nyílászáró gyártók szinte teljes világa konfekcionál, azaz készre gyárt egy márka alkatrészeiből. Az alumínium ablakot konfekcionáló cég felkészültségén, gyártókapacitásán, a gépei minőségén, pontosságán, a csapat tudásán, valamint szervezettségén múlik, hogy ez a termék valóban olyan jól fog-e működni, ahogyan azt egy mérnök annak idején megálmodta, kitalálta, és egy célszoftverrel lerajzolta.

 

Az alumínium nyílászáró profilrendszer értékét a végtermék minősége adja, tehát nagyon gyártó specifikus a termék. A KAV-on kívül nem sok olyan lakóépületi alumínium nyílászáró értékesítő cég van Magyarországon, aki saját gyártó üzemmel rendelkezik, saját márkát épít, saját maga vállal felelősséget, és nem egy márka mellett vagy mögött kötelezi el magát. Utóbbi esetben egy profilrendszer-gazdának a termékeit gyártják, az ő márkája mögé „bújik” el a gyártó. Ezáltal nem neki kell a felelősséget márka szempontjából vállalni. Azonban a vevő a valóságban nem a termékmárka névadójával lesz garanciális jogviszonyban, hanem magával a késztermék hazai gyártójával. A gyártónak kell felelősséget vállalnia arra, hogy az üzemi gyártásközi ellenőrzést elvégzi, és az ügyfélnek lesz garanciális jogviszonya. Ezt a jótállás idején el tudja érni a gyártót, és később is be tud nyújtani hozzá például alkatrészcsere igényt. Vagyis nem elég, hogy tetszik a termék prospektusa, nem elég a minőségi profilrendszer ígérete, az is fontos, hogy megbízható, leinformálható, stabil gyártócéget bízzunk meg a munkával. A viszonteladóknál, a bemutatótermekben pedig sosem szabad elfelejtenünk, hogy ott nem a gyártóval, hanem egy közvetítő céggel vagyunk munkakapcsolatban. A KAV azzal segíti ügyfeleit, hogy a telepítést követően is felelősséget vállalunk az általunk gyártott és tervezett termékekért.  

KAV Home
Árnyékolók
KAV Home
Tolóajtók
KAV Home
Ajtók
KAV Home
Ablakok
KAV Home
Függönyfalak
Vissza
KAV nyílászárók