INFORMÁCIÓ ÉS AJÁNLATKÉRÉS
INFORMATION AND QUOTATION
Vissza

Kav homeÁRNYÉKOLÓK

Árnyékolók
Lamellás árnyékolók
Árnyékolók
Rovarhálók
Vissza
01
Árnyékolók
Bővebben
Árnyékolók

Alumínium árnyékolók

Az árnyékolók – azon belül is az alumínium árnyékolók – talán az egyetlen olyan épületelem csoport, amely minden részletében folyamatosan képes fejlődni, innovatív tud maradni. Hazánkban sok vállalkozás foglalkozik árnyékolástechnikai termékek gyártásával és szerelésével, de nem ismerünk olyat, amelyik nem konfekcionál, azaz a nemzetközi piacon megvásárolható – más által gyártott – rendszertermékeket variál, szerel össze.

 

Milyen napvédelemre van szüksége egy építtetőnek? Olyan megbízható árnyékolási megoldást találjon magának, ami képes a vele szemben támasztott általános követelményeknek megfelelni, hosszú élettartama, emelt szintű színtartóssága legyen (a magas UV terhelés mellett is), a mai felfokozott időjárási körülményeknek ellenálljon, ha sérülés (mechanikai behatás) éri vagy elérte életciklusa végét, akkor legyen megoldott az alkatrészek utánpótlása.

 

Hogy leginkább miért a Schlotterer termékeit tervezzük, szállítjuk és telepítjük? Látható a fenti minőségi szempont felsorolásból, hogy a felhasználó számára az élményt és a biztonságot meghatározó kritériumoknak – a sok apró részlete mellett – van egy pár karakteres (nem hiányolható) összetevője is. Gondoljunk csak az autóiparra, ezen a példán keresztül rögtön érthető lesz a felvetésünk:
Vásárolna-e olyan autót, amely összeszerelésének helyétől messze telepített gyárakból származó apró alkatrészekből állítanak össze, de nem egy összeszokott tervezőcsapat talál ki, sok-sok ezer mérnökórányi munkával? Nem. Vásárolna-e olyan autót, amely alkatrészeinek gyártását nem az adott autómárka ellenőrzi és nem befolyásolja azok minőségét? Nem. Van olyan komoly és ismert autógyártó aki a maga által felállított, szervezetten felügyelt és egybefüggő garanciális háttér és alkatrész utánpótlási kötelezettség nélkül hozza forgalomba járműveit? Nincs, nem is vásárolna tőle senki, hiszen nem találna magának ép eszű forgalmazót vagy viszonteladót.

 

Miért húztunk párhuzamot az árnyékolás és az autóipar között? Mert egy új, transzparens üvegfelületekkel rendelkező családi ház építésénél nagyjából egy (alsó- vagy középkategóriás) autó árát költi el árnyékolóra! Akkor most olvassa el még egyszer a fenti definíciót! Követelménynek megfelelés, élettartam, színtartósság, sérülés miatti javíthatóság, alkatrész utánpótlás.
Pont ezek azok a kritériumok, amit az ügyfeleink elvárnak tőlünk, ezért foglalkozunk Schlotterer árnyékoló termékekkel.

 

Schlotterer termékválaszték:

 

Redőnyök

  • Fölé építhető (belső tokos): RESA
  • Elé építhető (külső tokos): VORO

 

Raffstore-ok (zsaluziák)

  • Fölé építhető redőnydobozba (RESA RAFF)
  • Elé építhető redőnydobozba (VORO RAFF)
  • Elé építhető raffstore dobozban vagy doboz nélkül (RAFF-S, RAFF-F)
  • Függönyfalakra telepíthető raffstore (RAFF A)

 

Rovarhálók (IGI)

  • Tolókeretes, rolós, fix valamint nyíló kivitel

 

Textil árnyékolók

  • VORO ZIP
  • VORO ZIP PUTZ
kav home
ÁRNYÉKOLÓK
KAV nyílászárók