INFORMÁCIÓ ÉS AJÁNLATKÉRÉS
INFORMATION AND QUOTATION
Vissza
Rovarhálók

Rovarhálók

Schlotterer IGI alumínium rovarhálók

Hazánk klímája miatt elengedhetetlen a kommunális- és lakóépületek rovarvédelme. Hiába telepítünk profi légtechnikát vagy alkalmazunk speciális keskeny szellőző szárnyakat. Teraszajtóink és ablakaink használatakor szükséges lehet a hívatlan látogatók távol tartása. Rovarhálókat szinte mindenki használ, így tisztában vagyunk azok működési-, felületi- és élettartambéli problémáival. Ennél a termékkörnél minőségileg meghatározó – ezáltal szembetűnő – a fogadószerkezethez (legtöbbször ablak- vagy ajtótokhoz) alkalmazkodó színazonosság és mechanikai kapcsolat. A rovarháló tok (és/vagy keret) statikai kapacitása, a hálószövet minősége és anyaga, a mozgó szerkezetek teherbírása és élettartama.
A salzburgi termékfejlesztők munkáját dicséri, hogy a Schlotterer IGI rovarháló katalógusában minden hosszú élettartamot biztosító típust megtalálunk, mindenre van egy kiváló megoldásuk. Egy dolgot ne keressünk a Schlotterer IGI termékek között: kompromisszumot a könnyű eladhatóság és a magas élettartam paradoxonában, nincs megalkuvás a minőség frontján!

Minden Schlotterer VORO, RESA és RAFF rendszerhez rendelhető (utólag is) Schlotterer IGI rovarháló.

Az IGI rovarháló család nyíló, rolós, fix (több rögzítési móddal) és toló (akár több szárnyas) kiviteleket kínál:

A rolós rovarháló alapfelszereltségben is huzatbiztos kivitelben készül, visszacsévéléskor pedig automata fékezéssel óvja a felhasználót. Kezelésekor kényelmes ugyanakkor biztonságos rögzítéssel abszolválható a végállás, de ennek kioldása is gyerekjáték, nem töri le a használó körmét.
Figyelem! Technikai okokból a 4PLUS hálótípus rolós működtetésben nem alkalmazható!

A Sclotterer IGI családban a fix hálókat több kivitelben is rendelhetjük. A hagyományosan kívülről rögzíthető (természetesen kizárólag) alumínium keretektől indul a választék, de a belülről zseniális rugós rozsdamentes mechanikával rögzíthető (beakasztható) vékony fix kereten keresztül egészen a rendszer-idegen redőny alá utólag is szerelhető extra keskeny változatig minden fellelhető. A saját termékfejlesztés biztosítékot jelent a megrendelőnek, hogy nem lesz panasz a termékekre akár 15 esztendő múltán sem.

Schlotterer IGI tolószárnyas rendszere a legnagyobb előnyökkel rendelkezik konkurenseivel szemben. Olyan egyedi inerciájú szárnyprofilokkal és sínrendszerrel dolgozik, amivel képes nagy emelő-toló üvegfalak okán feltárható szabad nyílások rovarvédelmét megoldani vízszintes – kilátásba rondító – osztóbordák nélkül! Több sínes verzióban is telepíthető, üzemeltethető.

A Schlotterer nyíló rovarháló ajtóinak minősége és minimál koncepciós látványa feledteti velünk a hazai forgalomban kapható termékek okozta „sokkot”. Ez a műszakilag megkérdőjelezhetetlen ajtó egy keskeny, – még is erős – keretbe integrált csoda, melybe porszórt alumínium ruglemezt, fogantyút és megannyi kiegészítőt is rendelhet. Strapabíró vasalata magas élettartamot ígér, működtetése finom és igényes.

  • Néhány IGI típus kivételével legtöbben a közkedvelt speciális szövésű 4PLUS hálótípust választják, mert ez nem csak professzionális rovarvédelmet nyújt, hanem pollenszűrő is egyben, valamint a hagyományos szürke PVC hálóhoz képest 31%-kal több fényt és 124 %-kal jobb légáteresztést produkál.
  • AZ IGI alumínium rovarhálókban – baleset vagy dohányzás miatti – szövetkárosodás esetén a termék javítása (hálócseréje is) szervizünk segítségével hamar megoldható. A Schlotterer árnyékolók és rovarhálók alkatrész utánpótlása európai mércével is nagyon gyors.
  • Az egyedi (gyári Schlotterer) felületkezelésnek köszönhetően az alumínium vagy acél nyílászárókkal megegyező struktúrában-, színben- és felületben lehet IGI termékeket rendelni. Ennek köszönhetően a később felmerült igényeknél sem kell kompromisszumot kötni az esztétika terén, a színazonosság (utánrendelés lehetősége) minden Schlotterer terméknél fennáll.

Gyakran ismételt kérdések

Lépjen velünk kapcsolatba!

Amennyiben árajánlatot szeretne kérni vagy bármilyen kérdése adódik, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén, vagy írjon nekünk és mi hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Kapcsolódó referenciáink
01
Schuco-aluminium-toloajto-ablak-KAV-Schlotterer-80D-raffstore-minimal-house-kulter-udvar-medence-terasz-exterior
Minimál családi ház Budapesten
Bővebben