INFORMÁCIÓ ÉS AJÁNLATKÉRÉS
INFORMATION AND QUOTATION
Vissza
Optivision®

Optivision®

Cégünk indulásakor hiányzott beszállítóink portfóliójából az olyan megjelenésű ablak, ahol a hőszigetelő üveg külső síkja a tokkerettel megegyező síkban fut. Az ilyen elegáns megoldással a homlokzatburkolat, a tokkeret és az üvegmezők ugyanolyan síkon futnak, követve a minimalista tervezés törvényeit. Üveg optikás termékcsaládunk, a KAV Optivision® fejlesztéseit az osztásmentes szintmagas üvegezési valamint  a homlokzati formai igények indították el. Innovációnk csírája a festett üveggel síkban ragasztott ajtólappal kezdődött, bár ma már az ajtó-tokot is üveggel szükséges burkolni. A bejárati ajtó után ügyfeleinkben és építészeinkben is igény mutatkozott egy üvegoptikás ablakrendszer megvalósítására. Az igény tiszta volt, a megszokott üveggel burkolt ajtó szárny és tok megjelenését adja vissza más nyílászáró is a homlokzat más részein. Első körben a tervezett megoldásoknál nem a tokkeret eltakarására koncentráltunk, hanem a rejtett ablakszárny strukturális megvalósítására. Osztás nélkül  3000mm magas, fix és nyíló szárnyak egységes megjelenését, valamint egyszárnyú nyíló-bukó kivitelű elem megalkotását tűztük ki célul.

Fejlesztő partnerünk a hazánkban kizárólagos Schüco disztribúciós jogokkal rendelkező Alukönigstahl volt, akivel nagyon gyors ütemben haladtunk a munkával. Gyorsan megértették az általunk feltárt piaci igényt, mindketten megértettük a megjelenés és a méret együttműködésének fontosságát. Alapként a Schüco AWS 90BS.SI+ rendszert alkalmaztuk, ehhez fejlesztettünk egy szárny struktúrát és új keretrögzítési elvet.

A KAV Optivision® az építészek és a designerek kedvence lett, hiszen rejtett tok beépítéssel valódi üvegszárny hatás érhető el. Az Optivision® projekt a jövőben tovább fog bővülni emelő-toló termékkel.

MAXIMÁLIS SZÁRNY-MÉRETEK
HAGYOMÁNYOS VASALATOK
KIFUTÓ ÜVEGOPTIKAI MEGJELENÉS
TOK ÉS SZÁRNY-ÜVEGEZÉS AZONOS KÜLSŐ SÍKON
ÁR-ÉRTÉK ARÁNY
  • Smooth megjelenés – a külső üveg egy síkban helyezkedik el a nyílászáró tok külső síkjával
  • Rejtett beépítéssel maximalizált üvegfelület
  • A megszokottól szélesebb és magasabb nyíló-bukószárnyak kivitelezhetők
  • A fix és a nyíló felületek egységes megjelenésűek a külső- és a belső tér felől egyaránt
  • Keskeny, üvegragasztott keret

Gyakran ismételt kérdések

Lépjen velünk kapcsolatba!

Amennyiben árajánlatot szeretne kérni vagy bármilyen kérdése adódik, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén, vagy írjon nekünk és mi hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot!