INFORMÁCIÓ ÉS AJÁNLATKÉRÉS
INFORMATION AND QUOTATION
Vissza
Indivision®

Indivision®

Innovációs törekvéseinknek köszönhetően megújítjuk az ajtók, pivot ajtók, ablakok, tolóajtók piacát. Egyedi megjelenésű és stílusú bejárati ajtó és üvegfal megoldásunk az Ön igényei alapján tervezett, egyszeri és megismételhetetlen. A KAV® egyik szabadalma alapján gyártott termék teherhordó vázrendszere egy fényáteresztő, alumíniumhab merevítésű idom. Az aluhab merevítésű fényáteresztő vázrendszer egy komplexebb nyílászáró keret-család első eleme. A KAV Indivision® alapjait 2017-ben kezdtük lerakni, majd lassan egy szabadalommá alakult. Szerettünk volna egy teljesen egyedi megjelenésű, formabontó, ugyanakkor organikus világot látni a homlokzati üvegmegfogásinkban. Mára az álom valósággá vált, mert ma az alumínium hab nem csak homlokzati dekorációs elem, hanem merevít is. Alumínium hab vázat egy hőszigetelő átlátszó idomba öntjük, ezzel lesz egy formálható és üveg ragasztásra alkalmas vázunk. Az aluhab formái nem ismétlődnek, így minden porcikájában egyedi és megismételhetetlen.

Miért lett a termékkör neve KAV Indivision®?

Mert érzéseinket egy áttetsző ablak vagy ajtó kereben a színekkel tudjuk legkönnyebben kifejezni. Az aluhab merevítéses áttetsző idom RGB megvilágítást kap, mely épületfelügyelettel is működtethető. Így házunk üvegezéseivel (azok keretével) megmutathatjuk a kültér és beltér felé is örömünket, bánatunkat, hangulatunkat. 

Első prototípusunk egy pivot bejárati ajtó volt, így ez lett a KAV Indivision® zászlóshajója. A KAV Indivision® szabadalmunk alapötletét felhasználva igyekszünk nem csak egy bejárati ajtót kínálni, hanem egy komplex termékcsaládot alkotni.

Bejárati ajtónk a Reynaers PIVOT DOOR alapokra épített termék

  • Bejárati ajtónk a Reynaers PIVOT DOOR alapokra épített termék
  • Fények és színek játéka az otthonában
  • A keretrendszer és a merevítő alumíniumhab színe szabadon változtatható, teljesen egyedivé téve a megjelenést
  • Az alumínium hab helyett más jellegű térhálós könnyűfém merevítő váz is alkalmazható az egyedi megjelenés érdekében
  • Akár négy rétegű üvegezés
  • Külső és belső oldali üvegsík egy síkban a tokkal
  • Egyedi transzparens megjelenés
  • Kapcsolható RGB Led élmegvilágítás
  • Maximális biztonság a mindkét oldali zárásnak köszönhetően

Kutatás-fejlesztés tevékenységünk jelenleg egy másik szabadalom felé fordult, de reméljük hamarosan a KAV Indivision® komplett termékkör is a tervezők és építtetők kedvence lehet.

Gyakran ismételt kérdések

Lépjen velünk kapcsolatba!

Amennyiben árajánlatot szeretne kérni vagy bármilyen kérdése adódik, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén, vagy írjon nekünk és mi hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot!