INFORMÁCIÓ ÉS AJÁNLATKÉRÉS
INFORMATION AND QUOTATION
Vissza

DOLGOZZ
VELÜNK!

Álláslehetőség: Alumínium nyílászáró kalkulátor

Budapest

hiszünk...

az etikus működésben Az innovációban A tudásmegosztásban A tisztességes vállalatban A bizalomban Egy együttműködő csapatban
KArrier
Legyél tagja egy olyan csapatnak, akiknek nincs lehetetlen!

Engedd el, amit a lehetőségeidről eddig gondoltál! Mi a KAV-nál ugyanis egy lépéssel a szakma és a konkurencia előtt járunk. Célunk, hogy innovációs központunk fejlesztései révén néhány éven belül Európa meghatározó vállalatává váljunk az egyedi nyílászárók piacán. Egyedülálló megoldásainknak köszönhetően teljesen új szemléletmódot hoztunk be a családi házas szegmensbe, fejlesztéseink pedig akár a szakma eddigi határait is átírhatják. Hiszünk abban, hogy minden műszaki kérdésre létezik megoldás. Ehhez pedig hasonló gondolkodású munkatársakat keresünk.

Csapatunk sem a hagyományos keretek között működik, hiszen egyszerre vagyunk ötletgazdag tervező cég, speciális megoldásokon dolgozó mérnökcsapat, nyílászáró gyártó és építő vállalat. A fejlődést nemcsak elvárjuk, hanem sokféleképpen támogatjuk is. Tudásod bővítése érdekében képzéseken vehetsz részt, ha pedig a fejlődésed azt kívánja, lehetővé tesszük, hogy érdeklődésednek megfelelően mozoghass a cégen belül.


Mi vár rád nálunk?

  • kibontakoztathatod a tudásodat és megvalósíthatod az ötleteidet
  • önálló feladatköreid lesznek
  • egy képzett és nyitott csapat tagja lehetsz
  • támogató légkörben dolgozhatsz
  • részt vehetsz a nemzetközi projektjeinkben


Várjuk jelentkezésed!