INFORMÁCIÓ ÉS AJÁNLATKÉRÉS
INFORMATION AND QUOTATION
Vissza

Ügyfeleink egyedi nyílászáró igényeire tervezünk és kivitelezünk. KAV sajtó.

2023 / 03 / 21
Schüco-aluminium-11-KAV-PD77-FW50+-exclusive-window-sliding-door-glass-roof-exterior3
Speciális KAV nyílászárók a Költő Kertben

Az Európában is különlegesnek számító épületegyüttes, az 5000 négyzetméteren elterülő Költő Kert villapark speciális üvegelemeiről és nyílászárós megoldásairól készített riportot az MTVA innovációs magazinműsora, a Novum. A Költő Kert villaparkban az egyik legnagyobb kihívást azok a speciális megoldások jelentették, amelyeket a nyers betonfelület és az üveghártya találkozásánál kellett kialakítania a KAV munkatársainak. Lovász Károly a riportban kiemelte, a KAV mérnökeinek és munkatársainak számos kihívást meg kellett oldaniuk a tervezés és a kivitelezés során, legyen szó a hőtechnikáról, a napvédelemről, a gépészetről, az üvegkorlát kapcsolatokról vagy a vízszigetelésről. Az eredmény egy egyszerre organikus és high-tech épület, ami nemcsak megjelenésében, de innovációiban is kivételesnek számít Magyarországon.

A riport ITT érhető el.

Bővebben
2023 / 01 / 31
Schüco-alumínium-tolóajtó-ablak-emelő-toló-KAV-üveg-üveg-sarok-Schlotterer-80D-raffstore-minimal-house-kültér-udvar-terasz-exterior-4
Nő az ügyfelek kitettsége a lakóingatlanok építése során

Az építési kedv visszaesése, csökkenő számú szerződéskötés, infláció, drasztikus áremelkedések. A jelenlegi gazdasági helyzet az építőiparban is komoly átalakulásokat hozhat. A hitelkamatok növekedése, valamint az állami támogatások változása még erősebb hatással lesz a lakóingatlanok építési piacára.

A teljes cikk ITT érhető el!

Bővebben
2022 / 09 / 26
alumínium-nyílászáró-gyártás-zsaluzia-árnyékolás-egyedi-Renson-Schlotterer-Warema-Reynaers-Schüco-cnc-automatizálás-ipar40-ablakgyár-ablakgyártó-üzem-raktár-üvegragasztás-üveg
Nagyon jók a kilátásaik – KAV Hungária Kft. – Insiderblog.hu exkluzív cégbemutató

Részletes anyag jelent meg az Insider Blogon cégünkről, amelyből kiderül miként lehet egy kis cégből piacformáló entitássá válni. A legfontosabb: a siker mögött mindig egy csapat áll. Köszönjünk minden munkatársunknak, hogy velünk vannak!

A cikk ITT érhető el!

Bővebben
2022 / 09 / 14
Chiphiány? Ugyan már! Üveghiány jön az autó-, az építő- és az élelmiszeriparban
Chiphiány? Ugyan már! Üveghiány jön az autó-, az építő- és az élelmiszeriparban

A Mandiner összefoglaló anyagot készített arról, hogy az energiaárak emelkedése milyen hatással lehet az üveggyártásra. A magas árak és ellátási problémák miatt bekövetkezett termelés akadozása többek között az autógyártókat, az élelmiszeriparban használt üvegek gyártóit és az építőipart is érintheti. A magyar építési üvegpiac helyzetét a Makronóm kérésére Lovász Károly, a KAV Hungária ügyvezetője  részletesen elemezte.

A teljes cikk ITT érhető el!

Bővebben
2022 / 04 / 13
optivision-KAV-uvegoptikas-saroksorolt-aluminium-nyilaszaro-telikert
Üvegoptikás nyílászáró kifejlesztése

A KAV mérnökcsapata hazánkban egyedülálló módon, családi házakra fejlesztett üvegoptikás alumínium nyílászárót. A rendszer különlegessége, hogy a keret egy síkban helyezkedik el az üveggel, amit a bukó-nyíló funkciójú ablak- és erkélyajtó szerkezet teljes újragondolásával értek el. Lovász Károly ügyvezető beszélt az új termékről a new technology hírportálnak, a cikk ITT érhető el!

Bővebben
2022 / 02 / 14
Schüco-alumínium-keret-nélküli-frameless-PD77-AWS75-ASE80-motoros-tolóajtó-szárnyra-lemezelt-bejárati-ajtó-minimal2
Máramaros úti referenciák tervezői titkai az Épitechture sorozatában

A nagyméretű, keret nélküli alumínium nyílászáróknak is kiemelt szerepe volt abban, hogy ebben a főváros határában lévő modern villaépületben a kül- és a beltér kapcsolata ennyire organikusan megvalósulhasson.  Finta Csaba, az MYD2 alapító tulajdonosa, vezető tervezője és Glavanovics Orsolya építész az Épitechture Tervasztal című sorozatának első részében mesélt az exkluzív lakóépület tervezési és a kivitelezési folyamatáról. A riportban kitérnek a szakterületekkel való együttműködés fontosságára, és a KAV által megvalósított hatalmas méretű üvegfalak és függönyfalas rendszerek egyedi megoldásaira.

 

Bővebben