INFORMÁCIÓ ÉS AJÁNLATKÉRÉS
INFORMATION AND QUOTATION

Ügyfeleink
egyedi nyílászáró igényeire
tervezünk és kivitelezünk

2022 / 09 / 26
Nagyon jók a kilátásaik – KAV Hungária Kft. – Insiderblog.hu exkluzív cégbemutató

Részletes anyag jelent meg az Insider Blogon cégünkről, amelyből kiderül miként lehet egy kis cégből piacformáló entitássá válni. A legfontosabb: a siker mögött mindig egy csapat áll. Köszönjünk minden munkatársunknak, hogy velünk vannak!

A cikk ITT érhető el!

Bővebben
2022 / 09 / 14
Chiphiány? Ugyan már! Üveghiány jön az autó-, az építő- és az élelmiszeriparban

A Mandiner összefoglaló anyagot készített arról, hogy az energiaárak emelkedése milyen hatással lehet az üveggyártásra. A magas árak és ellátási problémák miatt bekövetkezett termelés akadozása többek között az autógyártókat, az élelmiszeriparban használt üvegek gyártóit és az építőipart is érintheti. A magyar építési üvegpiac helyzetét a Makronóm kérésére Lovász Károly, a KAV Hungária ügyvezetője  részletesen elemezte.

A teljes cikk ITT érhető el!

Bővebben
2022 / 04 / 13
Üvegoptikás nyílászáró kifejlesztése

A KAV mérnökcsapata hazánkban egyedülálló módon, családi házakra fejlesztett üvegoptikás alumínium nyílászárót. A rendszer különlegessége, hogy a keret egy síkban helyezkedik el az üveggel, amit a bukó-nyíló funkciójú ablak- és erkélyajtó szerkezet teljes újragondolásával értek el. Lovász Károly ügyvezető beszélt az új termékről a new technology hírportálnak, a cikk ITT érhető el!

Bővebben
2022 / 02 / 14
Máramaros úti referenciák tervezői titkai az Épitechture sorozatában

A nagyméretű, keret nélküli alumínium nyílászáróknak is kiemelt szerepe volt abban, hogy ebben a főváros határában lévő modern villaépületben a kül- és a beltér kapcsolata ennyire organikusan megvalósulhasson.  Finta Csaba, az MYD2 alapító tulajdonosa, vezető tervezője és Glavanovics Orsolya építész az Épitechture Tervasztal című sorozatának első részében mesélt az exkluzív lakóépület tervezési és a kivitelezési folyamatáról. A riportban kitérnek a szakterületekkel való együttműködés fontosságára, és a KAV által megvalósított hatalmas méretű üvegfalak és függönyfalas rendszerek egyedi megoldásaira.

 

Bővebben
2022 / 01 / 03
Keret nélküli nyílászárók egy modern villaépületben

Titkos villa az erdő szélén, ahol a csend és a nyüzsgés találkozik címmel készített kisfilmet az Épitechture, amelyben a KAV Hungária főmérnöke, Mravik Csaba és Finta Csaba, az MYD2 vezető tervezője mutatja be egyik referencia projektünket. Az alakjában nyitott könyvre hasonlító lakóépület elhelyezésének köszönhetően a nagyméretű, keret nélküli alumínium nyílászárók kapcsolatot teremtenek a környezettel, és lehetővé teszik, hogy egyedülálló panoráma táruljon a beltérben tartózkodók elé.

Bővebben
2021 / 11 / 17
Alumínium függönyfal a svábhegyi Református Óvodában

A két szint magas óvodaépület különlegessége a 700-nál is több egyedi térszöggel rendelkező függönyfal. A különleges hatást tovább fokozza, hogy az üvegfal nagy részét függőlegesen kettébontó, homlokzaton felfutó füves rámpa nemcsak emelkedik, hanem el is fordul a térben.
Referenciánkról az Octogon online számolt be ITT!

 

Bővebben