INFORMÁCIÓ ÉS AJÁNLATKÉRÉS
INFORMATION AND QUOTATION
Vissza

Kav homeRovarhálók

Vissza
01
Rovarhálók
Bővebben
Rovarhálók

Schlotterer IGI rovarhálók

Hazánk klímája miatt elengedhetetlen a kommunális- és lakóépületek rovarvédelme. Hiába telepítünk profi légtechnikát vagy alkalmazunk speciális keskeny szellőző szárnyakat. Teraszajtóink és ablakaink használatakor szükséges lehet a hívatlan látogatók távol tartása. Rovarhálókat szinte mindenki használ, így tisztában vagyunk azok működési-, felületi- és élettartambéli problémáival. Ennél a termékkörnél minőségileg meghatározó – ezáltal szembetűnő – a fogadószerkezethez (legtöbbször ablak- vagy ajtótokhoz) alkalmazkodó színazonosság és mechanikai kapcsolat. A rovarháló tok (és/vagy keret) statikai kapacitása, a hálószövet minősége és anyaga, a mozgó szerkezetek teherbírása és élettartama.
A salzburgi termékfejlesztők munkáját dicséri, hogy a Schlotterer IGI rovarháló katalógusában minden hosszú élettartamot biztosító típust megtalálunk, mindenre van egy kiváló megoldásuk. Egy dolgot ne keressünk a Schlotterer IGI termékek között: kompromisszumot a könnyű eladhatóság és a magas élettartam paradoxonában, nincs megalkuvás a minőség frontján!

– Minden Schlotterer VORO, RESA és RAFF rendszerhez rendelhető (utólag is) Schlotterer IGI rovarhálók.

– Az IGI rovarháló család nyíló, rolós, fix (több rögzítési móddal) és toló (akár több szárnyas) kiviteleket kínál:

A rolós rovarhálók alapfelszereltségben is huzatbiztos kivitelben készülnek, visszacsévéléskor pedig automata fékezéssel óvják a felhasználót. Kezelésekor kényelmes ugyanakkor biztonságos rögzítéssel abszolválható a végállás, de ennek kioldása is gyerekjáték, nem töri le a használó körmét.
Figyelem! Technikai okokból a 4PLUS hálótípus rolós működtetésben nem alkalmazható!

A Sclotterer IGI családban a fix hálókat több kivitelben is rendelhetjük. A hagyományosan kívülről rögzíthető (természetesen kizárólag) alumínium keretektől indul a választék, de a belülről zseniális rugós rozsdamentes mechanikával rögzíthető (beakasztható) vékony fix kereten keresztül egészen a rendszer-idegen redőny alá utólag is szerelhető extra keskeny változatig minden fellelhető. A saját termékfejlesztés biztosítékot jelent a megrendelőnek, hogy nem lesz panasz a termékekre akár 15 esztendő múltán sem.

Schlotterer IGI tolószárnyas rendszere a legnagyobb előnyökkel rendelkezik konkurenseivel szemben. Olyan egyedi inerciájú szárnyprofilokkal és sínrendszerrel dolgozik, amivel képes nagy emelő-toló üvegfalak okán feltárható szabad nyílások rovarvédelmét megoldani vízszintes – kilátásba rondító – osztóbordák nélkül! Több sínes verzióban is telepíthető, üzemeltethető.

A Schlotterer nyíló rovarháló ajtóinak minősége és minimál koncepciós látványa feledteti velünk a hazai forgalomban kapható termékek okozta „sokkot”. Ez a műszakilag megkérdőjelezhetetlen ajtó egy keskeny, – még is erős – keretbe integrált csoda, melybe porszórt alumínium ruglemezt, fogantyút és megannyi kiegészítőt is rendelhet. Strapabíró vasalata magas élettartamot ígér, működtetése finom és igényes.

– Néhány IGI típus kivételével legtöbben a közkedvelt speciális szövésű 4PLUS hálótípust választják, mert ez nem csak professzionális rovarvédelmet nyújt, hanem pollenszűrő is egyben, valamint a hagyományos szürke PVC hálóhoz képest 31%-kal több fényt és 124 %-kal jobb légáteresztést produkál.

– AZ IGI rovarhálókban – baleset vagy dohányzás miatti – szövetkárosodás esetén a termék javítása (hálócseréje is) szervizünk segítségével hamar megoldható. A Schlotterer árnyékolók és rovarhálók alkatrész utánpótlása európai mércével is nagyon gyors.

– Az egyedi (gyári Schlotterer) felületkezelésnek köszönhetően az alumínium vagy acél nyílászárókkal megegyező struktúrában-, színben- és felületben lehet IGI termékeket rendelni. Ennek köszönhetően a később felmerült igényeknél sem kell kompromisszumot kötni az esztétika terén, a színazonosság (utánrendelés lehetősége) minden Schlotterer terméknél fennáll.

árnyékolók
ROVARHÁLÓK
KAV nyílászárók