INFORMÁCIÓ ÉS AJÁNLATKÉRÉS
INFORMATION AND QUOTATION
*Hazai beszállítók visszajelzése alapján!
KAV Home
Általános alumínium nyílászárók
KAV Home
Tolóajtók
KAV Home
Ajtók
KAV Home
Ablakok
KAV Home
Árnyékolók
KAV Home
Függönyfalak
KAV HOME

A KAV HOME programban Európa legtapasztaltabb lakóépületi rendszergyártói – SCHÜCO és REYNAERS – elemeiből tervezünk és gyártunk alumínium nyílászárókat, melyeket megszokott formában, látható keretes megjelenéssel telepítünk. Előállításuk során garantáljuk a KAV-ra jellemző precíz tervezési-, gyártási- és kivitelezési folyamatot. E termékkörben megtalálhatók az alumínium ablakok és ajtók összes, a lakóépületi és a kommunális projektekben is keresett rendszertípusai, az alumínium emelő-toló ajtók teljes rendszer variációja, a standard alumínium bejárati ajtók, valamint a függönyfalak és üvegtetők mindenki által ismert elemei. A KAV Home-nál tehát hasonló elvet követünk, mint amikor a Volkswagen újra márkázta a Skodát. Jó ár-érték arányban, a meglévő alkatrészekből egy egyszerű összeállítású terméket alkotunk. A KAV Home termékek belső technikájukban, megbízhatóságukban, stílusukban és alkatrészeikben a prémium nyílászárókra jellemző világot adják. Többet adunk, mint a versenytársaink, hiszen jól ismert és kipróbált alkatrészekből, megbízható és tapasztalt cég állítja elő a terméket, a KAV-ra jellemző magas minőségben és mérnöki precizitással.  

Kimagasló minőségű alumínium nyílászárók a KAV Home programban

A homlokzati nyílászárók épületeink azon részei, melyekkel minden nap fizikai kontaktusba kerülünk. Miért érdemes családi házra és lakóépületi projektre sok évtizede bizonyított beszállítóktól és hazai szinten egyedülálló referenciákkal rendelkező gyártó kínálatából alumínium nyílászáró rendszert választani? 

– Tartós, masszív ablakok, ajtók 

– Könnyű kezelhetőség 

– Ellenálló, korróziómentes anyagfelhasználás 

– Széles körű variálhatóság 

– Fenntartható és környezetbarát megoldások 

– Kiváló ár-érték arány 

– Korszerű és modern 

– Piacvezető gyártó, egyedülálló referenciák, kiváló minőség, stabil szakmai és pénzügyi háttér, garanciák 

Az alumínium ajtók, ablakok és tolóajtók az otthon értékálló, magas minőségű és korszerű megoldásai. 

Alumínium nyílászárók KAV minőségben

Ha valaki például Schüco ablakot, vagy Reynaers ajtót vásárol, ezek a cégek az alapanyagot, a szoftvert, ha úgy tetszik az alap know-how-t adják. A hazai alumínium nyílászáró gyártók szinte teljes világa konfekcionál, azaz készre gyárt egy márka alkatrészeiből. Az alumínium ablakot konfekcionáló cég felkészültségén, gyártókapacitásán, a gépei minőségén, pontosságán, a csapat tudásán, valamint szervezettségén múlik, hogy ez a termék valóban olyan jól fog-e működni, ahogyan azt egy mérnök annak idején megálmodta, kitalálta, és egy célszoftverrel lerajzolta. Az alumínium nyílászáró profilrendszer értékét a végtermék minősége adja, tehát nagyon gyártó specifikus a termék. A KAV-on kívül nem sok olyan lakóépületi alumínium nyílászáró értékesítő cég van Magyarországon, aki saját gyártó üzemmel rendelkezik, saját márkát épít, saját maga vállal felelősséget, és nem egy márka mellett vagy mögött kötelezi el magát. Utóbbi esetben egy profilrendszer-gazdának a termékeit gyártják, az ő márkája mögé „bújik” el a gyártó, így nem neki kell a felelősséget márka szempontjából vállalni. Azonban a vevő a valóságban nem a termékmárka névadójával lesz garanciális jogviszonyban, hanem magával a késztermék hazai gyártójával. A gyártónak kell felelősséget vállalnia arra, hogy az üzemi gyártásközi ellenőrzést elvégzi, az ügyfélnek lesz garanciális jogviszonya, a jótállás idején el tudja érni a gyártót, és később is be tud nyújtani hozzá például alkatrészcsere igényt. Vagyis nem elég, hogy tetszik a termék prospektusa, nem elég a minőségi profilrendszer ígérete, az is fontos, hogy megbízható, leinformálható, stabil gyártócéget bízzunk meg a munkával. A viszonteladóknál, a bemutatótermekben pedig sosem szabad elfelejtenünk, hogy ott nem a gyártóval, hanem egy közvetítő céggel vagyunk munkakapcsolatban. A KAV azzal segíti ügyfeleit, hogy a telepítést követően is felelősséget vállalunk az általunk gyártott és tervezett termékekért.  

KAV Home
Tolóajtók
KAV Home
Ajtók
KAV Home
Ablakok
KAV Home
Árnyékolók
KAV Home
Függönyfalak
Vissza
KAV nyílászárók