Hogyan dolgozunk?

A KAV kiemelt figyelmet fordít leendő ügyfeleire, hogy az egyedi igényekhez leginkább igazodó megoldásokat találjuk meg. Ennek érdekében térítésmentesen biztosítunk több szakember részvételével megvalósuló, akár több alkalmas szakkivitelező mérnöki konzultációt, amelyek során definiáljuk a lakóépületre vonatkozó építtetői és építésztervezői igényeket. Ezután egyösszegű és garanciális nyílászáró és árnyékoló ajánlatcsomagot adunk. A KAV európai színvonalon, minőségi alapanyagokból, professzionális előkészítéssel és tapasztalt szakemberekkel gyárt, szállít és telepít alumínium nyílászárókat. Saját szervízcsapatunk termékeink későbbi karbantartását is elvégzi, igény esetén a garanciális időt követően is.

1

Térítésmentes igényfelmérés

Az irodánkba beérkezett megkeresés után ügyfelünkkel és a lakóingatlan tervezőjével térítésmentes mérnöki konzultációt szervezünk, ahol képzett és tapasztalt kollégáinkkal a megjelenési-, technológiai-, hőtechnikai-, biztonsági-, árnyékolási-, transzparencia-, valamint működtetési igényeket definiáljuk. Minden esetben az ár-érték arányt, valamint az opcionális lehetőségeket is figyelembe vesszük, minden javaslatunkról azonnal részletes vizuális jellemzést adunk. Ezt a megbeszélést célszerű a KAV irodáiban tartani, ugyanis itt minden szerkezettípus élőben is megtekinthető. A KAV-nál természetesen idegen nyelvű konzultációra is lehetőséget biztosítunk.

2

Árajánlat

Az igényfelmérő konzultációt egy egyösszegű, mindent tartalmazó, de a hazai árszínvonalhoz igazított átalányáras nyílászáró és árnyékoló ajánlat követi. Ezt az árajánlatot az egyik olyan építész- vagy építőmérnök kollégánk állítja össze, aki többedmagával az igényfelmérésen is részt vett, így megrendelőnk minden – kimondott és kimondatlan – igényét ismeri. Az ajánlat nagyon részletes, tematikus és opciókat is tartalmaz. Az ajánlat értelmezésében telefonon, interneten vagy egy újabb személyes találkozó keretében is szívesen segítséget nyújtunk.

3

Szerződéskötés és technikai egyeztetések

Az árajánlat alapos egyeztetését és elfogadását a szerződéskötés követi. A megállapodás szövegezése mellett annak mellékleteit és a fizetési körülményeket is előzetesen és részletesen egyeztetjük. A szerződéskötést és a szükséges pénzügyi tranzakciót egy olyan belső technikai folyamat követi, amelyre nagyon büszkék vagyunk. Igazából itt tapasztalja meg először ügyfelünk a “KAVOSSÁG” érzését. Minden apró-cseprő dologra kitérünk, mindent megbeszélünk, és ekkor dől el az is, hogy a csomópont tervezési munkacsomagba hogyan és milyen elemek kerülnek be. Ebbe a folyamatba már a helyszíni kivitelezésben részt vevő mérnök kollégáink is becsatlakoznak, majd átveszik ennek irányítását. Érdekes és mozgalmas műszaki folyamat ez a tervező, a lebonyolító és műszaki ellenőr bevonásával végzett rajzos elemzés, hiszen itt még ügyfeleink kicsit módosítani szoktak az elképzeléseiken, esetleg beletenni plusz kiegészítőket vagy tartalmat.

4

Csomópontok tervezése

Ha megismertük és meghatároztunk az összes választható elemet és igényt, elkezdődik a munka legfontosabb része, a tervezési fázis. A nyílászáró tervek elkészülte után minden – ügyfelünkkel már szerződött – érintett műszaki partner (építész, műszaki ellenőr, lebonyolító, kiválasztott fő- és társvállalkozó) részt vesz egy egyeztetésen, ahol mindenki lektorálja az általunk javasolt csomópontokat és részletrajzokat. Ekkor beszéljük át az organizációt (beépítési-, telepítési-, emelési és egyéb álalunk szervezett és finanszírozott munkanemeket) és az ütemezést, hiszen a későbbi munkafolyamat során ritka az ilyen egységes és személyes jelenlét. A módosított tervcsomagot elektronikus úton minden résztvevő megkapja és véleményezi, majd az építési területen aláírásával hitelesíti.

5

Gyártás

Helyszíni felmérésünket és a finom gyártmánytervezésünket a gyártásba adás követi. Büszkék vagyunk a gyártásban dolgozó kollégáinkra, hiszen olyan szerkezeteket konstruálnak és építenek, amelyekről nem csak beszállítóink, de még versenytársaink is elismeréssel szólnak. Szakembereink nemcsak a gyártási és egyéb üvegragasztás-technikai feladatokat végzik el, hanem a szállításra és beemelés előkészítésére is nagyon sok gondot fordítanak. Ügyfeleink első osztályú terméket rendelnek tőlünk, amelybe a karcmentesség és az illesztési igényesség is beletartozik.

6

Helyszíni beépítés

Beépítés nélkül nem értékesítünk terméket. Ez nem véletlen. Hiába a jól megtervezett és alaposan átgondolt előkészítés, a kiváló – társvállalkozók által is lektorált – csomóponti tervek, a hibátlan felmérés és gyártásba adás, a gyártásban működő kollégák már-már műalkotásai, ha a beépítés és az organizáció nem jó, minden kárba vész. Ezért a kivitelezés irányítását kivételesen profi, több tízéves tapasztalattal rendelkező csapatunk végzi. Ebben a fázisban ugyanis a legkisebb hiba is végezetes lehet. Létesítményfelelőseink sokat dolgoznak ügyfeleink minőségi kiszolgálásáért, és megrendelőinkkel együtt különösen értékelik, ha az általunk gyártott és beépített termékekre mások is vigyáznak az építési területen.