Elnyert támogatások

Megjelenés a svájci és németországi piacon
A támogatás mértéke: 50%
A tervezett befejezési dátum: 2018.12.31.

Részletes leírás

Az értékesítési szemléletünk kulcsát jelentő építész támogatási metódus lehetőséget teremt a külföldi (főként a preferált termékkörünket és az ezt alkalmazó minimál koncepciós design-t alkalmazó német ajkú) piacokon történő aktív megjelenésre. Az export szállítás (az árbevétel növekmény mellett) komoly lehetőséget nyújthat a magyar szakmai szellemi termékek nyomatékosabb prezentálására, a beszállítók (főleg kkv-k) további aktív és bővebb működtetésére, de ez felett jelentős pénzügyi alapot is képezhet a leendő építészek iskolai oktatásának valamint az aktív tervezők továbbképzésének feladataihoz. Ezek támogatása (pl. egy KAV-val megvalósított duális képzés vagy más szakmai továbbképzések finanszírozása) is a terveink között szerepel.

Exportnövekedési potenciálunkat a svájci és németországi piacra történő bejutás jelentheti. Nyílászáróink külföldön történő bemutatása, valamint az árubemutató keretein belül létrejövő megbeszélések hozzájárulnak export árbevételünk növekedésének stabilizálásához. Előzetes számításaink szerint az árubemutató segítségével el tudjuk érni exportból származó árbevételünk növekedését, melyet tartani tudnánk az elkövetkező években is.

Árubemutatónkat Németországban tervezzük megtartani német és svájci résztvevőkkel. A piackutatás során felmért eredmények és az azt követő tanácsadás nagyban hozzájárulnak, hogy árubemutatónk kellőképp hatékony legyen. Média megjelenéseink és az idegen nyelvű weboldalaink létrehozása az ideális partnerek elérésben nyújt számunkra nélkülözhetetlen segítséget. A célunk az, hogy a leginkább költséghatékony módon tudjunk megjelenni az adott piacokon.

A pályázatunk keretében, a Fehívás Kötelező vállalásaival összhangban az alábbi tevékenységeket végezzük:

  1. Külkereskedelmi felelősnek nevezzük ki Mravik Csabát, cégünk munkatársát, aki rendelkezik a kellő nyelvi ismeretekkel, hogy a külpiacon sikerrel képviselje majd a termékeinket.
  2. Piackutatást fogunk megvalósítani szakértők bevonásával a célpiac vonatkozásában.
  3. Német és angol nyelvű honlapot fogunk készíttetni erre szakosodott alvállalkozó segítségével.