“Meg kell tanulni különbözni”

“Meg kell tanulni különbözni”

A KAV indulásakor meg kellett tanulnunk különbözni...

"A KAV indulásakor meg kellett tanulnunk különbözni, ma pedig meg kell tanulnunk, hogyan tudjuk fenntarthatóvá tenni a különbözőséget." 
(Lovász Károly - KAV ügyvezető)

Jó pár partnerünknek feltűnt. Üdvözölték az új logót, a hirtelen és csendben lecserélt levélpapírokat, a teljesen megújult céges arculatot és design-t. Be kellett látnunk, hogy a KAV korábbi arculata elavult. Sajnos nem tudta tovább képviselni mindazt a gyors innovációt, felkészültséget és tapasztalatot amit a ma itt dolgozó 18 mérnök és szakember eddig elért, nap mint nap képvisel és szavatol.

Tudják mi volt ebben a helyzetben a legfurcsább? Hogy nem volt furcsa egy kollégánknak sem, senki sem kapkodott levegőért az e-mail aláírások vagy névjegyek cseréje miatt. Sőt, örültek az újításnak és részesei akartak lenni annak. Nálunk az “új” nem mumus, a mozgásban tartás és az alkalmazkodás a lételemünk lett. 

Nem állunk meg a munkával, hasonlóan megújulnak a transzparens felületeink is. 

Már készül az új honlapunk, amely hazai szinten is egyedülálló csoportosítási szisztémával ad lehetőséget az alumínium nyílászárók adott célra (méretre és beépítésre) alkalmas rendszereiből történő kiválasztásra. A hazai tervezőknek szánt adatszolgáltatás egyik érdekes kísérlete lesz ez. A honlap várhatóan 2017 január hónapjában kerül lecserélésre. A cseréről a letölthető anyagok-ra regisztrált felhasználókat e-mailben értesítjük.

Legyen ma a mottónk egy ügyfelünk véleményének részlete:

"A kreativitásnak nagyon sok formája létezik: nemcsak a művészet, hanem a problémamegoldás is az, sőt, az a mindent átszövő működésmód, amikor minden döntést, lépést még ezer szemszögből képes valaki vizsgálni, és új szempontot behozni. Mikor minden megszokott jelenségre képes valaki új oldalról rákérdezni. Szerintem ez a KAV képessége. Sosem hagyják pihenni a tudást – újrarendezik az információkat."