Magyarország legkiválóbb vállalatai között a KAV

Magyarország legkiválóbb vállalatai között a KAV

2017.05.10. Szerző: Magócsi Anikó

Az Innováció és folyamatos tökéletesítés, valamint Az elismerés kultúrája kategóriákban is díjazták a KAV Hungáriát a Magyarország Legkiválóbb Vállalatai Programban.

Idén az Investors in People Hungary (IIP) és a Magyarországi Brit Kereskedelmi Kamara (BCCH) második alkalommal adta át a Magyarország Legkiválóbb Vállalatai díjakat. A programot a két szervezet 2016-ban indította. A nemzetközi viszonylatban is legfigyelemreméltóbb szervezeti megoldások díjazásával céljuk az, hogy követendő példaképeket állítsanak a hazai gazdaság szereplői elé, és olyan közösséget hozzanak létre, amely segíti a legkiválóbb gyakorlatok megismertetését, terjesztését.

A díjátadón a KAV Hungária két díjban is részesült. Az indoklás szerint „cég a hazai építőipar sok szempontból irigyelt szereplője, versenyelőnyét elsősorban az innovációra hangolt szervezetnek és a minőség iránti maximális igényességének a köszönheti”.

IIP Oklevél

A Magyarország Legkiválóbb Vállalatai Program a nemzetközi Investors in People Standard szempontjai alapján hitelesíti a humánerőforrás-menedzsment gyakorlatok minőségét, következetességét, üzleti hasznosságát. Az Investors in People Standard és akkreditációs rendszer 1991-ben indult Nagy-Britanniában azzal a szándékkal, hogy a vállalatokat hasznos szervezeti ötletekkel támogassa, és olyan szakmai keretet adjon, amely a szervezeti háttér fejlesztésével, üzleti célokra hangolásával teremt versenyelőnyt. Az elmúlt 26 évben a Standard a szervezetfejlesztés és a humánerőforrás-menedzsment nemzetközi etalonjává vált. A jó gyakorlatokért nemzetközi akkreditáció jár, mely erős megkülönböztető védjegyként jelzi: a vállalat a versenytársainál jobb munkahely és jobb üzleti partner.

IIP Hungary Weboldal - Magyarország Legkiválóbb Vállalatai 2017