KAV interaktív webtárhely

KAV interaktív webtárhely

2015.06.05. Péntek | Szerző: Lovász Károly

Kedves Olvasó!

Sok idő eltelt azóta, hogy utoljára írtunk technikai újdonságokról, referenciákról vagy a munkáink közben felmerült és megoldott problémákról. Bár szerencsére most is tetemes mennyiségű feladatunk van, igyekszünk megfelelni a tervezői és megrendelői körökből érkezett információs igényeknek.

Honlapunkat hamarosan bővítjük igényes szakmai leiratokkal és véleményekkel valamint kiegészítjük a letölthető csomóponti elemeink tárházát a Schlotterer árnyékoló termékkörével!

Feladataink teljesítése közben ügyfeleinktől mindig tanúbizonyságát kapjuk, hogy elől járni az innováció no és az eredeti ötletek terén biztosan kifizetődő. Sok hazai ellenpélda dacára az egyediségünk és a szakmaiságunk művelése során sem felejtkezünk meg az őszinte kommunikációról. Ennek egyik mintapéldája az egyedi webtárhely szolgáltatásunk is.

Interaktív KAV Hungária webtárhely szolgáltatás

Találkozott már kooperáción egy meghívott olyan válaszával, hogy: „...nem kaptam meg a végleges verziót...” vagy „...nem tudtam erről...”? Igen, Mi is. Ezt megelégelve kitaláltuk a mindenki számára folyamatosan információt szolgáltató interaktív tárhelyet.

Hogyan elérhető és milyen költséggel jár?

Cégünk minden szerződött munkához – TÉRÍTÉSMENTESEN - egyedi mappában saját szerver tárhelyet és ehhez napi 24 órás elérést biztosít ügyfelei részére, a Megrendelő és az általa meghívott egyedi belépőkóddal rendelkező alvállalkozói, fővállalkozója, esetleges bedolgozói, tervezői és lebonyolítói részére. A adott projekten belüli meghívottak számát és azok belépési időpontját nem befolyásoljuk, itt is a Megrendelő szabad elhatározása érvényesül.

Hogyan működik?

E korlátlan tárhely – megfelelő webes biztonsági protokoll mellett – az összes figyelmet érdemlő (KAV Hungária szerződésében érintett) termékkörökkel kapcsolatos levelezést, jegyzőkönyveket, dokumentumokat és komplex (engedélyes, kiviteli valamint csomóponti) tervanyaghoz biztosít hozzáférést. A rendszerünk lényege, hogy gyorsan és hatékonyan áramoljon az információ minden irányból, ezáltal az előkészítő és kivitelezési tevékenységekben rejlő hibalehetőségek nagy részét elkerüljük.

A dokumentumok listája minden meghívott számára fel- és letölthető formában kezelhető a KAV számára megírt program egyedi felületén. A meghívottak minden új (bárki által, fájl-kiterjesztés korlátozása nélkül megtett) feltöltés esetén azonnal új levélben értesülnek a hírről, ahová egy kattintással saját jelszó beírását követően a friss dokumentumot megtalálják. A fejlesztésben közreműködő programozók és grafikusok nem csak az asztali számítógépek használóira gondoltak, így már a mobiltelefonon és a tableten dolgozó kollégák is optimalizált felületen élvezhetik a szolgáltatást.

Milyen előnyökkel jár még?

Belső egyedi naptárrendszerünkből a projektre meghívottak automatikus figyelmeztető levélben kapnak tájékoztatást a közös programokról, legyen az egy helyszíni egyeztetés vagy egy módosított rajz jóváhagyási igénye.

Reméljük ezzel a fejlesztésünkkel is hozzájárulunk a félreértések nélküli zökkenőmentes tervezési és kivitelezési munka megvalósításához, ezáltal a mindannyiunk által áhított ügyfél-elégedettséghez.