ALUTA nívódíjakat kaptunk

ALUTA nívódíjakat kaptunk

KAV Hungária Kft. kapta a 2015. évi ALUTA nívódíjakat a “kisprojekt” (lakóépület) valamint a “középület” kategóriában...

Az idei Construma alatt került megrendezésre az ALUTA rendes közgyűlése, mely keretén belül adták át a 2015. évi ALUTA nívódíjakat. Cégünk minden munkatársát örömmel kevert büszkeség töltötte el, hogy bár még csak 5 hónapja lehetünk teljes körű tagjai hazánk egyetlen szakmai egyesületének, mégis egyszerre két kategóriában nyertük el ezt a megtisztelő címet.

“Kisprojekt” kategória győztese egy kiváló budapesti családi ház lett, mely referenciáink között is szerepel (http://www.kavhungaria.hu/referenciak-csaladi-haz-budapest-13). Nem csak az ALUTA által felkért szakmai zsűrit fogta meg ez a családi lak, hiszen a 252 pályamű egyikeként sikeresen nevezték a Baumit Life Challenge 66 - Nemzetközi építészeti versenyre is. Az épület tervezőjével - Tóth Project Építésziroda Kft-vel - készített riportunkat hamarosan olvashatják a KAV ALUMINIUM BLOG-on!

Az ALUTA nívódíj “Középület” kategóriájának győztese egy Budapesten (XVIII. kerületi Kossuth téren) megvalósított közösségi pavilonépület lett. Kiváló tervezés utáni minőségi kivitelezés, szépen komponált alumínium nyílászárók és tökéletes burkolatok igazi díszévé lettek a városrésznek. A projekt bemutatását megtalálják a referenciáink között (http://www.kavhungaria.hu/referenciak-budapest-xviii-kossuth-teri-pavilonepulet-22). Sajtos Gábor tervezővel készített riportunkat hamarosan keressék a KAV ALUMINIUM BLOG-on!

ALUTA Egyesületről bővebben

Az Alumínium Ablak és Homlokzat Egyesület tagvállalatai érdekeinek közös megvalósítására létrehozott szakmai és érdekvédelmi szervezet. Csak azon cégek lehetnek tagjai, akik piaci stratégiájuk megvalósításában elengedhetetlen alapkövetelménynek tekintik a termelés- és termékminőségét, és ennek értelmében az ALUTA védjegyének letéteményesei. Az egyesület műszaki-szellemi tudásbázisát felhasználva, közösségi szolgáltatásokat nyújt tagjainak; illetve képviseli őket az európai szövetségben FAECF (Federation of European Window and Curtain Walling Manufacturers Associations) és a Magyar Szabványügyi Testületben. Céljaival összhangban az EU szervezetek segítségével tagjainak továbbképzési, minőségfejlesztési és -biztosítási szolgáltatásokat nyújt. Programjában - tagjainak középtávú piacfejlesztését tekinti fő feladatának, és ennek elérésére veszi igénybe a legkiválóbb szakértők segítségét, a média lehetőségeit, és nem utolsó sorban a döntéshozókkal való együttműködést.