Ismét ALUTA Nívódíjat kapott a KAV

Ismét ALUTA Nívódíjat kapott a KAV

2017.10.26.

A KAV zugligeti családi ház referenciájának különleges homlokzatáért, az ott végzett szakmérnöki tervezésért és kivitelezésért vehette át a 2017. évi ALUTA Nívódíjat a “kisprojekt” (azaz lakóépület) kategóriában.

A szakmai egyesület taggyűlésén Fegyverneky Sándortól az ALUTA elnökétől (volt országos főépítész), a bírálóbizottság egyik tagjától Lovász Károly, a KAV ügyvezetője vehette át a magyar alumínium nyílászáró- és homlokzatgyártók egyetlen minőségi elismerését, az ALUTA Nívódíjat. A bírálóbizottság másik tagja Stocker György (DLA), elnöke pedig Dr. Finta József (a Nemzet Művésze, Kossuth-díjas építész) volt.

A KAV csapata szívből köszöni az elismerést!

ALUTA Egyesületről bővebben

Az Alumínium Ablak és Homlokzat Egyesület tagvállalatai érdekeinek közös megvalósítására létrehozott szakmai és érdekvédelmi szervezet. Csak azon cégek lehetnek tagjai, akik piaci stratégiájuk megvalósításában elengedhetetlen alapkövetelménynek tekintik a termelés- és termékminőségét, és ennek értelmében az ALUTA védjegyének letéteményesei. Az egyesület műszaki-szellemi tudásbázisát felhasználva, közösségi szolgáltatásokat nyújt tagjainak; illetve képviseli őket az európai szövetségben FAECF (Federation of European Window and Curtain Walling Manufacturers Associations) és a Magyar Szabványügyi Testületben. Céljaival összhangban az EU szervezetek segítségével tagjainak továbbképzési, minőségfejlesztési és -biztosítási szolgáltatásokat nyújt. Programjában - tagjainak középtávú piacfejlesztését tekinti fő feladatának, és ennek elérésére veszi igénybe a legkiválóbb szakértők segítségét, a média lehetőségeit, és nem utolsó sorban a döntéshozókkal való együttműködést.”

ALUTA weboldal