A jövő szervezeteit építjük

A jövő szervezeteit építjük

2018.01.18. | Szerző: Magócsi Anikó

A KAV is tagja a Gamechangers közösségnek 
 
Cégünket tavaly két kategóriában is díjazták a Magyarország Legkiválóbb Vállalatai programban. Ennek köszönhetően a KAV Hungária is tagjává válhatott a Gamechangers közösségnek, melynek tagjai elkötelezetten hisznek abban, hogy a szervezeti innováció a legjobb befektetés.
 
A 21. század elejének egyik legnagyobb kihívása a HR és a szervezetfejlesztés területén, hogy a szakemberek megfelelő válaszokat és működési modelleket dolgozzanak ki a digitalizációval járó munkaerőpiaci változásokra. A technikai fejlődés és az ezzel párhuzamosan zajló folyamatok ugyanis alapjaiban alakíthatnak át bizonyos munkaköröket, s ezeket a változásokat a munkavállalók sokszor félelemmel követik. 
 
A Gamechangers közösségének tagjai Investors in People akkreditált és Magyarország Legkiválóbb Vállalata díjas szervezetek. A cégek képviselői rendszeres találkozóikon nemcsak tapasztalatot cserélnek, hanem szervezeti megoldásokkal is segítik egymást. Közösen dolgoznak azon, hogy miként  érdemes felépíteni a jövő szervezeteit és üzleti kultúráját, együtt keresik választ az egyik legfontosabb kérdésre: egy vállalat életében mik lehetnek a jövőben a siker kritériumai. Az alábbi videóban a Gamechangers néhány tagja - köztük Lovász Károly, a KAV Hungária ügyvezető igazgatója - a digitalizációval járó kihívásokat és a lehetséges megoldásokat járja körül.

A videó az Élni és dolgozni a digitális világban I. – KRAFT konferenciára készült.