INFORMÁCIÓ ÉS AJÁNLATKÉRÉS
INFORMATION AND QUOTATION
Janisol Arte tolóajtó
Hőhídmentes filigrán acél tolóajtók családi házakhoz, lakóépületi projektekhez beltéri és homlokzati felhasználásra.
Aluminium helyett acél?

Már acél termékek is – Magyarország piacvezető* lakóépületi alumínium nyílászáró gyártójától.

E termékkörben megtalálhatók az acél ablakok és ajtók összes, a lakóépületi és a kommunális projektekben is keresett hőhidas (nem hőszigetelt, beltéri) és hőhídmentes (homlokzati) típusai, valamint a függönyfalak és üvegtetők mindenki által ismert elemei. A KAV acél nyílászáróknál a meglévő rendszer alkatrészekből egy egyedi összeállítású hegesztett kötésű terméket alkotunk.

Egyedi acél nyílászárók mérnöki előkészítését, partneri előállítását és kereskedelmét az alumínium nyílászáróink gyártása folytán, az ügyfeleink lakóépületeiben felmerült igény miatt kezdtük el. Európa legtapasztaltabb acél nyílászáró rendszergyártója, a Scücho stratégiai partnere a svájci Jansen. A cég elemeiből tervezünk és gyártatunk partnerünkkel acél nyílászárókat, melyeket hagyományos vagy egyedi formában és kivitelben, látható keretes megjelenéssel telepítünk. Műszaki előkészítésük és előállításuk során garantáljuk a KAV-ra jellemző precíz tervezési-, gyártási- és kivitelezési folyamatot.

A KAV acél ajtók és ablakok belső technikájukban, megbízhatóságukban, stílusukban és alkatrészeikben a prémium nyílászárókra jellemző világot adják. Többet adunk, mint a versenytársaink, hiszen jól ismert és kipróbált alkatrészekből, megbízható és tapasztalt cég állítja elő a terméket, a KAV-ra jellemző magas minőségben és mérnöki precizitással.

Nyílászárók acélból

A Jansen Janisol hőhídmentes acélból vagy rozsdamentes acélból készült hőszigetelt ajtó- és ablakrendszerek kitűnő U-értékükkel (hőátbocsátási tényezővel) és keskeny homlokszélességgel rendelkeznek. A Jansen Janisol sorozat alkalmas száraz (gumizott) és nedves (szilikonkitöltött) üvegezésre, valamint a közkedvelt akadálymentes küszöb kialakítás az ajtórendszerekkel is megvalósítható. Akár középületekben, magánlakásokban, akár felújítási projektekben – a Janisol termékcsalád differenciált, kombinálható profilsorozatával megfelel a legmagasabb hőszigetelési követelményeknek. A Janisol rendszerek a biztonság, a mechanikai szilárdság és a tartósság szempontjából is kiemelkednek versenytársaik közül 

 

A kínálat a következő profiltípusokkal kivitelezhető: 

 • Janisol ajtók (acél és rozsdamentes acél): beépítési mélysége mindössze 60 mm, gyártható egy- és kétszárnyú ajtóként.
 • Janisol ablakok (acél és rozsdamentes acél): filigrán keretprofilokkal rendelkező nagy ablakterületekhez. Nyíló, bukó, nyíló-bukó, forgó, harmonika vagy tolóablak és erkélyajtók is tervezhetők.
 • Janisol Primo (acél): erősen hőszigetelt ablakrendszer 60 mm építési mélységgel.
 • Janisol HI (acél): erősített hőszigetelésű acél nyílászáró: Svájcban az első Minergie tanúsítvánnyal rendelkező acélablak és acélajtórendszer, 80 mm építési mélységgel. 
Filigrán hőszigetelt nyílászárórendszer
 • Fix, befelé vagy kifelé nyíló szárnyakkal 
 • Egy- és kétszárnyú ablakok (nyíló, bukó, nyíló-bukó, felül pántolt kifelé emelkedő, függőleges vagy vízszintes tengelyű forgó működtetés) 
 • Szárny méretek 1000 × 2400 mm 
 • Egy szárny súlya legfeljebb 150 kg lehet 
 • Az elem vastagsága 20 és 47 mm között van 
 • U-érték 0,8 W / m2K-tól • Ablakzár többpontos reteszeléssel  
 • Új alapanyagok a profilgyártáshoz: rozsdamentes acél és Corten 
 • Betörésállóság tesztelve az EN 1627 – RC2 szerint  
Vissza
Acél Nyílászárók